O MENI I BLOGU


Realno ne čitate vi ovo zbog mene.

Ovaj blog i sav materijal na njemu je zapravo moj PODSETNIK. Sve što sam naučio, pročitao i praktično primenio, napisao sam ovde. Prvenstveno zbog sebe. Kada mi nešto zatreba ne Googlam nego idem na SasvimDigitalno i podsetim se.

Zašto vi ovo čitate?

Zbog sebe. Sve ove informacije imate na netu, na engleskom su uglavnom, ima mnogo dobrih klipova na YouTube-u ali nema ovako filtrirano i na našem jeziku. Ovde ćete naći sve što vam treba za digitalni marketing mnogo brže.

Kako sam ja počeo?

Kako i svi klinci, hteo sam da napravim sajt za sebe i svog prijatelja. Naučio sam kodiranje, naučio WordPress, napravio par sajtova. Naučio sam KAKO da napravim sajt!

Sajtovi su vremenom bili sve bolji i lepši. Polako sam primetio da se sve svelo na pitanje ŠTA? Šta želite? Šta hoćete da napravimo? Šta vas zanima? Šta prodajete?

Mene je zanimalo ZAŠTO? Zašto je nešto lepo? Zašto neka reklama prodaje mnogo više? Zašto je Apple popularan? Odlučio sam da naučim sve o digitalnom marketingu, počeo sam da pratim kanale, čitam tekstove i blogove na ovu temu i učim svakog dana nešto novo.

Ovo se i vama sigurno desilo: Puno materijala, nešto je zastarelo, nešto je pogrešno, nešto je previše detaljno(dosadno za čitanje) ili prekratko(ne razumete suštinu) i polako se izgubite u moru informacija. Onda kada vam zatreba ne znate gde ste nešto pročitali.

Ovde je sve na jednom mestu. To je razlog zašto pišem ovaj blog.

Pored ovog bloga, tu su Instagram i Facebook stranica SasvimDigitalno gde ću objavljivati teme i savete a u komentarima ćemo zajedno odgovorati. Zapratite me

I to bi bilo to. Srećno, pitajte ako vam nešto nije jasno i pomozite nekome kome je pomoć potrebna!


Sve postove sa ovog sajta možete deliti bez da me pitate. Možete ih šerovati i linkovati. Lepo je navesti izvor ali to je na vama. Kradite ideje ali ne da bi se obogatili već da bi smislili svoje. Kada ostvarite vaše snove i uzmete neke novce, uložite, ne u SasvimDigitalno i Jonhy-ja, već u nekoga kome je pomoć potrebna kao što je vama sada.